ljekovitamockurana7

Menu

Samoliječenje

Ima ljudi koji ne žele ići kod bilo kojeg hodže radi rukje. Ali džinn ih odvraća od toga. Evo recepta iz riznice pejgambera s.aw.s kako se to radi:

 1. Fatiha
 2. Ajete 1-5, 163-164, 255, 284-286 iz sure Bekare,
 3. Ajet 18 iz sure Ali Imran,
 4. Ajet 54 iz sure El-A’raf,
 5. Ajet 116 iz sure El-Mu’min
 6. Ajet 3 iz sure El-Xhinn,
 7. Ajete od/do 1-10 iz sure Es-Saffat,
 8. Ajete od/do 21-24 të sures El-Hashr,
 9. Suru Ihlas i El-Mu’avvidhetejn

Savjetujem onima koji se testiraju da prije slušanja audio rukje uzmu maslinovo ulje, ili čurotkovo ulje (latinski je nigella sativa...) ili običnu vodu ili med i na to nauče:
7 x Ajetul Kursija
7 x El-Fatiha
Sure 7 x Nas
7 x Ihlas i
7 x Felek.

Učenje mora biti pod abdestom a uči se nad uljem ili vodom i medom na taj način što se nakon proučene sure puhne u vodu, ulje, med tako da se dah odbije od toga. Učač nek nebi pušio jer pušenje je haram. Isto tako učač nebi trebao propuštati nijedan namaz. Prilikom puhanja treba imati na umu da je to radi izlječenja, i radi traženja pomoči od Allah-a dž. Znači nemože se učiti na vodu i ulje i gledati neka tv serija jer nam je dosadno.!!! Nije nujno ali je bolje da je osoba okupana prije učenje. Znači nemora se kupati striktno zbog toga ali je poželjno. Posuda u kojoj se nalazi voda ili ulje, med nek budne za to primjerna- ne neka flaša u kojoj su bile sumljive stvari!!!. Nije suviše ako se metne kažiprst desne ruke u vodu ili ulje kad se uči. Dizanje kažiprsta ima simbolično značenje potrvde da je samo jedan Bog. Dok učimo Allah-a dž. zamoljavamo da od vode ili ulja ili meda bude beričeta. Proučite barem jedan ajet s namjerom čuvanja i zaštite vode ili ulja, od šejtana ili džina.
Time se namazati po tijelu (dovoljno je da dlan stavite na flašu i samo okrenete, to razmažete sa rukama i naneste po tijelu, količina može biti jako mala, nemorate se satim »okupati« ako se može tako reči. Isto je sa vodom osim meda. Med se jede normalno i upotrebljava se za liječenje pojedenog sihra ali je učenje na njega isto, zato je ovdje i spomenut) Samo se potarete po tijelu ali nesmite se mazati po:

1. Stidnim djelovima
2. I ispod nogu (»tabana«)

Žene u periodu se isto tako mogu mazati naučenom vodom ili uljem. Opisano se služi več i za samo ljiečenje ali time tretmanom se simptomi pri slušanju rukje puno brže pojavljivljaju i puno snažnije a i što je cilj lakše se potrvdi prisutnost stim i stanje.

Nabrojat ću nekoliko od najčešćih simptoma:

  1. Slušanjem vas nagoni da zaspete
  2. Umjesto da se usmjerite na slušanje Kur'ana, razmišljate o dunajlučkim stvarima
  3. Gubljenje abdesta
  4. Trzanje odredženog dijela tjela recimo oka
  5. Dio tjela (recimo noga) se povremeno grije ali na dodir se to neprimjeti, jednostavno tako osječate ali to netraje dugo.
  6. Zjevanje
  7. Jako ledene recimo noge
  8. Dio tjela (recimo ruka) utrne.
  9. Oteženo disanje, težko dodžemo do zraka.
  10. Kolanje po krvi (džini se kreču po tjelu preko žila) jakom brzinom. Naš narod to opisiva riječima: » Nješto je prošlo!«
  11. Dio tjela (recimo kičma) se »skuplja« toliko vremena da se počne čitavo tjelo tresti, a svojom voljom to možemo prekinuti. Trzanje počinje samo ako psihički dozvolimo da tjelo reaguje kako hoče. (teško je to opisati) ali mislim da oni koji su to doživljeli znaju kako to izgleda
  12. Ima još puno drugih simptoma ali ako ste osjetili bilo kojeg od nabrojanih se može več reči da ste bolestni od džinsko-šejatnskog svijeta


DETALJNIJE O SIMPTOMIMA

Morate znati da se zna desiti da džinn progovori iz vas ali to je jako rijetko jer večinom čekaju pogodnu priliku kad zaspete da vas straše u snovima (spavanje bez zikra, bez abdesta...) i puno puno su uporniji u izvršavanju svojih zadataka od ljudi.

 

 

FaLang translation system by Faboba